Συνάντηση του Υφ. Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για τις δομές δημόσιας υγείας στην Ημαθία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Αντικείμενο της συνάντησης η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Βέροιας αλλά και η ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως άλλωστε και των δομών της δημόσιας υγείας σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια.
Ο κ. Βεσυρόπουλος έθεσε στον Υπουργό Υγείας σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, όπως οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η επανεκκίνηση των εργασιών της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, ώστε να λειτουργήσει άμεσα.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας, τόνισε ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε άμεσα να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την διευθέτηση των αναγκαίων αυτών ζητημάτων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»











