Π.Ε. Ημαθίας για την ημερίδα με θέμα τον Καρκίνο του δέρματος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
«Για να βγάλουμε από τον χάρτη της Ημαθίας τον καρκίνο του δέρματος»
Η Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό σύλλογο Ημαθίας, διοργανώνουν από κοινού την Κυριακή 14-04-2019 και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον, ημερίδα με θέμα «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: ΠΡΟΛΗΨΗ – ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ»
Στο πλαίσιο της ημερίδας, το Σάββατο 13-04-2019, από τις 16:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις των δερματικών σπίλων, από τους συμμετέχοντες δερματολόγους.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν ραντεβού, στο τηλέφωνο 2331024740 (Ιατρικός σύλλογος Ημαθίας).



Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώτο πακέτο 7 μέτρων στήριξης της ελληνικής αλιείας ανακοίνωσε ο ΥπΑΑΤ Μαργαρίτης Σχοινάς μετά από σύσκεψη με αλιείς
- ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
- «Βόμβα» του Ισημερινού με Γερμανία
- Μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων - Το πράσινο υδρογόνο μπαίνει δυναμικά στη βιομηχανία της Ευρώπης
- Γιάννης Ανδριανός: Στόχος η ουσιαστική αναβάθμιση του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών Κορινθίας










