Κώστας Καλαϊτζίδης: Η «Περιφέρεια» με την συνδρομή του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα εξασφάλισε την λειτουργία των κοινωνικών δομών της μέχρι το 2025
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Mέχρι το τέλος του 2025 εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας την συνέχιση της λειτουργίας όλων των βασικών δομών σε 24 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, καλύπτοντας τις ανάγκες 23.000 ευάλωτων συμπολιτών μας.
Τα νέα είναι θετικά για την περιφερειακή μας ενότητα, όπου σε Βέροια(6.000 ωφελούμενοι) και στη Νάουσα (αντίστοιχα 834) θα συνεχίσουν να καλύπτονται οι βασικές τους ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης και υπηρεσίες όπως σε φάρμακα, σε Κέντρα Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για ηλικιωμένους. σε στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης και σε κέντρα συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας.
« Ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια και θα παραμείνουμε συνεπείς ως διοίκηση της Περιφέρειας στη δέσμευσή μας ότι δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένας συμπολίτης μας μόνος του, κανένας πίσω, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή και στήνοντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, μετατρέποντας τους απρόσωπους ευρωπαϊκούς πόρους σε έμπρακτο έργο για κάθε συμπολίτη μας” τονίζει ο περιφερειάρχης μας.
Προσωπικά τον συγχαίρω για την προσπάθεια που διαρκώς καταβάλει στην λειτουργία δομών για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, τονίζοντας ότι και η Π.Ε Ημαθίας, με τις κοινωνικές της υπηρεσίες συμβάλει τα μέγιστα στην ενίσχυση κάθε δομής που απαλύνει τους δικούς μας ανθρώπους, που έχουν την ανάγκη κοινωνικής στήριξης.
Κώστας Καλαΐτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Πυρηνόκαρπα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Η New Holland κερδίζει το βραβείο «Καλύτερο Ειδικό Τρακτέρ» στα Βραβεία «Τρακτέρ της Χρονιάς 2026»
- ΑΑΔΕ: Πλήρης ψηφιοποίηση της έγκρισης του δικαιώματος δασμοφορολογικής ατέλειας για 12.000 επαγγελματίες αλιείς
- ΥπΑΑΤ, Μ. Σχοινάς από τη Λευκωσία: «Οι αγρότες και οι ψαράδες μας δεν θα μείνουν απροστάτευτοι»
- Ο παγετός του Μαΐου “χτύπησε” την ανθοφορία των δέντρων και τις καλλιέργειες στην Τρίπολη











