Mε εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, πραγματοποιήθηκαν ψεκασμοί για τα κουνούπια στα κοιμητήρια Βέροιας και Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 9ηςΑυγούστου ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στα κοιμητήρια της Βέροιας και της Νάουσας.
Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας, με επικεφαλής την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, συντόνισαν τα συνεργεία ψεκασμού της αναδόχου εταιρείας που συνεργάζεται η ΠΚΜ, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Π.Ε Ημαθίας, συμμετέχοντας στις εντολές καταπολέμησης εστιών επώασης κουνουπιών, που έχει δώσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, δρα αποτελεσματικά σε σημεία που έχουν επισημάνει οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, αλλά και σε χώρους συνάθροισης κοινού, όπως είναι τα κοιμητήρια.
Η ευθύνη για τον καθαρισμό των χόρτων, αλλά και σημείων που λιμνάζουν νερά, ανήκει στην αρμοδιότητα των δήμων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Kinsen Hellas εξαγόρασε τη θυγατρική της Europcar Mobility Group στην Αυστρία και την Ουγγαρία
- Δες το ψαλίδι που κάνει πανεύκολο το κλαδεμα! (Βίντεο 2025)
- Ημιμόνιμο Μανικιούρ: Η Απόλυτη Τάση Για Λάμψη Με Διάρκεια
- Ε.Π.ΑΘΛ.Α: «Υπάρχουν αναφορές για ύποπτο στοιχηματισμό στους συγκεκριμένους αγώνες»
- Επιχειρηματική συνάντηση με Ιταλούς αγοραστές για επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών διοργάνωσε η ΠΚΜ











