Στα «πορτοκαλί» το Δημαρχείο Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Σε χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, θα φωτιστεί το κτίριο του Δημαρχείου Βέροιας, στις 30 Μαΐου 2023.
Ο Δήμος Βέροιας ανταποκρινόμενος στο πανελλαδικό κάλεσμα του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) και της ΚΕΔΕ, προχωρά σε μία συμβολική ενέργεια που στόχο έχει να στείλει το μήνυμα ότι «τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν είναι μόνα τους». Η 30η Μαΐου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για μία χρόνια νόσο, η οποία προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή.
Η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας μετατρέπει τον μήνα Μάιο, σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, οργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η φωταγώγηση δημόσιων κτιρίων ή επιλεγμένων μνημείων, με πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι δήμοι της χώρας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινούν να πιστώνονται από σήμερα υπόλοιπα ενισχύσεων , Κομφούζιο, σπάνιες φυλές , συνδεδεμένες και βιολογικά
- Διαθέσιμες στους βουλευτές οι 3.000 σελίδες της δικογραφίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πνιγμός 20χρονου παραθεριστή στην παραλία της Χανιώτης στη Χαλκιδική
- Οι περιζήτητες δεξιότητες στην αγορά εργασίας σύμφωνα με έρευνα της Ε.Ε.
- Διαθέσιμος δωρεάν ο Πρακτικός Οδηγός Ελαιοκομίας – Ένα πολύτιμο εργαλείο για τους ελαιοκαλλιεργητές!