Επιτυχής η συμμετοχή της Περιφέρεια Κρήτης στο Βερολίνο στην έκθεση FRUIT LOGISTICA 2023
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA 2023, στο Βερολίνο συμμετείχε για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης , στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων του νησιού στη διεθνή αγορά. Στο περίπτερο της φιλοξένησε Ομάδες Παραγωγών, Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Επιχειρήσεις του κλάδου από όλη την Κρήτη, δίνοντας τη δυνατότητα να προβάλουν και να προωθήσουν τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα παραγωγής τους , μέσω των απευθείας Β2Β συναντήσεων με επαγγελματίες του κλάδου όπως φρούτων, λαχανικών κ.α.
Η FRUIT LOGISTICA είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση με την πιο άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά όσον αφορά τον κλάδο του εμπορίου φρούτων και λαχανικών, καλύπτοντας κάθε τομέα και παρέχοντας μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης κι επαφής με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα της βιομηχανίας. Στην έκθεση συμμετείχαν 1990 εκθέτες από 87 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε, ο Θεόδωρος Ξυπολιάς από το Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο, ο οποίος συνεχάρη διαζώσης την Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη για την πρωτοβουλία-οργάνωση και τόνισε ότι η συστηματική παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, προβάλλει με κάθε τρόπο τον αγροδιατροφικό πλούτο του νησιού και προωθεί τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης υποστήριξαν τα στελέχη της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Γιαμπαζολιά και Κατερίνα Ξυδάκη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026










