Σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής του Νοσ. Βέροιας γέμισαν λουλούδια το Πάρκο Αγ. Αναργύρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Αισθήματα χαράς και ικανοποίησης για τη φροντίδα και την προσφοράς τους προς το περιβάλλον, ένιωσαν οι 38 σπουδαστές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσοκομείου Βέροιας, οι οποίοι φύτεψαν καλλωπιστικά φυτά στο Πάρκο των Αγίων Αναργύρων.
Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της εξεταστικής περιόδου, οι σπουδαστές, ηλικίας από 18 έως 30 ετών, άφησαν για λίγο το διάβασμα και υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Παπαδόπουλου και συνοδεία της Διευθύντριας του Τμήματος Νοσηλευτικής, κας Δέσποινας Γεωργιτζίκη και των καθηγητριών κας Αναστασίας Κακούλη και κας Παρασκευής Παρτσιοπούλου, γέμισαν χρώμα ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της ψυχολογικής ενδυνάμωσης των σπουδαστών ενόψει των εξετάσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Για τα προβλήματα με την επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου η ΕΘΕΑΣ ζήτησε να γίνει μια κοινή σύσκεψη με το Υπ. Οικονομικών
- Ο Ολυμπιακός χωρίς Γκαρθία και Έσε απέναντι στην Κηφισιά
- Αγρότες Κρήτης στη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα: Μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν έως τέλη Νοέμβρη να πληρώσουν τη βασική ενίσχυση
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη











