Αποχώρησαν τα τρακτέρ από τις σήραγγες των Τεμπών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία ΜΠΛΟΚΑκια
Αποχωρούν αυτήν την ώρα τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπών και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζελας δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους. «Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη» δήλωσε.
Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση για διάλογο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Καταγγελία για καταγγελλόμενη παράκαμψη της προβλεπόμενης ηλεκτρονικής διαδικασίας πιστοποίησης αγροτικού συνεταιρισμού
- Περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας από 100+ επιχειρήσεις στην 57η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη
- Η πραγματικότητα εν μέσω τρύγου δείχνει μικρότερη παραγωγή σταφυλιών από τα περσινά επίπεδα
- Ο e-Ε.Φ.Κ.Α. πρωταγωνιστεί και διακρίνεται στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση
- Πανελλαδική Επιτροπή μπλόκων: Την απάντηση οι αγρότες θα την δώσουν στο δρόμο










