Αναστέλλεται η δραστηριότητα των κλάδων των λαϊκών αγορών για τους οποίους απαιτείται μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή ενημερώνουν ότι αναστέλλεται η δραστηριότητα των κλάδων των λαϊκών αγορών της παραγράφου 9 του άρθρου 2 του Ν. 4497/2017 για τους οποίους απαιτείται μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 έως 25 Απριλίου 2020.
Οι φορείς λειτουργίας των λαϊκών αγορών οφείλουν να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία τους με βάση όσα επιπλέον ορίζονται στην ΚΥΑ Β 943/20-03-2020.
Η μη συμμόρφωση με τις διατάξεις του πρώτου άρθρου της παρούσας επισύρει την επιβολή διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη Καρυστιανού σε Κοζάνη και Φλώρινα: Η περιοχή από καλλιεργήσιμη έχει μετατραπεί σε μπαταρία της Ευρώπης (Βίντεο)
- Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες -12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας
- ΑΣΕΠ 2027: Ολοκληρωμένη Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό
- Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης
- Καταστροφές από αγριογούρουνα: Ανοικτή επιστολή Ε.Ο.Σ Σάμου προς την πολιτεία και τα συναρμόδια υπουργεία










