Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών «29η DETROP» στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθειας που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού, πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών «29η DETROP», η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 22 – 24 Φεβρουαρίου 2020, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Κρήτης και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας το αργότερο έως την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως.
Υπογραμμίζεται πως μετά την 29/01/2020 και ώρα 15:00, καμία Δήλωση δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2841340502 κα Ελένη Δρακωνάκη – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Λασιθίου (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος κύκλος ερευνών μετά την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα










