Αυστραλία - Αιτήσεις για το Hort Connections 2018
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Hort Connections 2018 που θα διεξαχθεί στο Brisbane Convention Centre του Μπρίσμπεϊν στις 18-20 Ιουνίου 2018. Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν σχεδόν 2.500 μέλη της τοπικής και διεθνούς εφοδιαστικής αλυσίδας κηπευτικών.
Η Hort Connections συνδιοργανώνεται από την αυστραλιανή βιομηχανική οργάνωση για πατάτες και λαχανικά, AUSVEG, την Ομοσπονδία Παραγωγής και Εμπορίου Αυστραλίας - Νέας Ζηλανδίας, και μια σειρά βιομηχανικών σχημάτων.
Ήδη οι διοργανωτές καταμετρούν νέες αιτήσεις συμμετοχές και μιλούν για μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου μα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις μέσα σε τρεις ημέρες γεμάτες ενημερωτικές ομιλίες, παρουσιάσεις ερευνών και συζητήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα http://hortconnections.com.au/
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσιάρας: Στις δημοκρατίες τα προβλήματα λύνονται με διάλογο, όχι με αντιπαραθέσεις στις εθνικές οδούς
- Πού υπάρχουν μπλόκα με αποκλεισμούς και τα σημεία όπου άνοιξε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν σε 3.086.186 δικαιούχους για την περίοδο 15 έως 19 Δεκεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ποια μέλη της διαγράφει η ΕΘΕΑΣ με απόφαση της
- Αντιμέτωποι με βαριά κακουργήματα οι συλληφθέντες της Κρήτης για τις παράνομες επιδοτήσεις











