Συνεδριάζει το συντονιστικό του μπλόκου της Νίκαιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Συνεδριάζει εντός της ημέρας το Συντονιστικό του μπλόκου των αφροτών στην Νίκαια για να καθορίσει τις προτάσεις του για την συνέλευση του Σαββάτου, με το βλέμμα στραμένο στην πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα, την Κυριακή.
Οι αγρότες βρίσκονται στην 43η ημέρα των κινητοποιήσεών τους. Ο συνδικαλιστής κ. Ρίζος Μαρούδας ανέφερε στο ΕΡΤNews «δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω αν δεν ικανοποιηθούν κάποια αιτήματα που να δίνουν μια προοπτική για το μέλλον… να μπορείς να παράγεις και να έχεις εισόδημα από την δουλειά σου… υψηλό κόστος παραγωγής και χαμηλές τιμές στερούν το εισόδημα στον αγρότη… είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο με την κυβέρνηση με προϋποθέσεις που θα δίνουν δυνατότητες να επιλυθούν προβλήματα… στείλαμε 14 αιτήματα και δεν έχουν υλοποιηθεί… υπάρχει αποφασιστικότητα για ανυποχώρητο αγώνα… δεν μπορούμε να φύγουμε από τον δρόμο με άδεια χέρια. Να δώσει η κυβέρνηση έναυσμα για να γίνει συνάντηση. Αναπλήρωση εισοδήματος ή κάτι άλλο.
Όπως είπε, οι αγρότες έδειξαν ωριμότητα στον αγώνα τους και διευκόλυναν τους οδηγούς στα μπλόκα γιατί θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου, τον οποίο ευχαριστούν. “Δεν μπορεί η κυβέρνηση δια του υπουργού να ανακοινώνει μέτρα και μετά να τα παίρνει πίσω άλλος υπουργός ή ο πρωθυπουργός”, κατέληξε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών και ατόμων με αναπηρία
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- ΥΠΠΑΤ: Διευκρίνιση για την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων για κυριότητα αγροτεμαχίων μέσω ΚΑΕΚ
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
- Άγγελος Τόλκας: Απίστευτο θράσος της ΝΔ στην Ημαθία. Κάνουν κανονικότητα την ανικανότητά τους











