Ελαιοπαραγωγός από την Ηλεία παράγει προϊόντα με τη σφραγίδα του παππού και της γιαγιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Στη Δάφνη του νομού Ηλείας, ένας ελαιοπαραγωγός, ο κ. Κωνσταντίνος Προκόπης, παράγει προϊόντα ελιάς, με τη σφραγίδα του παππού και της γιαγιάς.
Από την Αθήνα των γρήγορων ρυθμών, όπου ζούσε επί δέκα χρόνια και εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος, επέστρεψε πίσω στις ρίζες του, πριν από πέντε χρόνια, σε ηλικία 30 ετών τότε, και μετακόμισε στο σπίτι των παππούδων του στο χωριό. Εκεί, βρήκε τις ελιές του παππού του και δημιούργησε τη δική του μικρή επιχείρηση. Έχει αφιερωθεί στην ελιά και παράγει από το ευλογημένο αυτό δέντρο, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, πάστα και μαρμελάδα ελιάς, καθώς και σαπούνι ελαιόλαδου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι Πρώτες Βοήθειες ξεκινούν πριν από το επείγον περιστατικό!
- Υπεγράφη η σύμβαση ΣΔΙΤ για το μεγάλο αρδευτικό έργο Λασιθίου ύψους 87,9 εκατ. ευρώ
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Χωρίς νέους ανθρώπους, δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για την ευρωπαϊκή αλιεία και υδατοκαλλιέργεια»
- Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Το παιδί σας δεν χρειάζεται περισσότερο διάβασμα - Χρειάζεται έναν χάρτη
- Στήριξη των Αγροτών με Κρατικές Ενισχύσεις De Minimis ύψους 24,6 εκατ. ευρώ – Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων










