Θεσσαλία: Παρέμβαση Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων Περιόδου 2025-2026
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας, σε εφαρμογή της με αρ. 370365/26-11-2024 Υ.Α. (ΦΕΚ 6587 Β΄ ΑΔΑ:ΡΔ354653ΠΓ-ΜΨΟ), ενημερώνει τους παραγωγούς που επιθυμούν να ενταχθούν στην Παρέμβαση Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων Περιόδου 2025-2026 ότι μπορούν να υποβάλλουν από την 28η Απριλίου έως και την 23η Μαΐου 2025 μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του ΥΠΑΑΤ (http://e-services.minagric.gr) αίτηση/υπεύθυνη δήλωση και τα δικαιολογητικά της παρ. 1 του άρθρου 8 της με αρ. 370365/26-11-2024 Υ.Α. (ΦΕΚ 6587 Β΄ ΑΔΑ:ΡΔ354653ΠΓ-ΜΨΟ)
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»











