Συνάντηση ΣΕΒΕ με Περ. Διεύθυνση Εκπαίδευσης με θέμα το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στα ΕΠΑ. Λ Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης με θέμα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στα ΕΠΑ. Λ Κεντρικής Μακεδονίας το τρέχον σχολικό έτος.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Συμεών Διαμαντίδης, η κα Βασιλική Λούντζη, Δικηγόρος και Εντεταλμένη Σύμβουλος του ΣΕΒΕ, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης κκ. Ζωή Βαζούρα και Χρήστος Ρουμπίδης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Καλπίδης και Πέτρος Τσίντζος και η Προϊσταμένη Διοικητικού του Τμήματος Α΄ της ΠΔΕ κα Γραμματία Σωτηράκη.
Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για την έννοια της επιχειρηματικότητας, το προφίλ των επιχειρήσεων, την πρόσβαση στην αγορά εργασίας και τις θέσεις που προσφέρονται, το εργασιακό περιβάλλον και το ζητούμενο προφίλ των εργαζομένων, καθώς και για τα εργασιακά δικαιώματά τους μέσω στοχευμένων εισηγήσεων που θα πραγματοποιηθούν από επιχειρηματίες.
Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιηθεί στις σχολικές μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας το σχολικό έτος 2024-2025.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κέλλας: Έρχονται νέα προγράμματα στήριξης για νέους αγρότες και κτηνοτρόφους | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Φράουλα: Πώς επιδρά η λίπανση στην ανάπτυξη της
- Θεσσαλονίκη: Οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς - Πώς κινούνται μετρό, ΟΑΣΘ
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση gourmet προϊόντων της Ισπανίας