Ημερίδες ΣΕΒΕ στην Πελοπόννησο 6, 7, 8 & 9.11.2023: Παρουσίαση εξαγωγικών επιδόσεων – Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων – Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Ο ΣΕΒΕ συνεχίζει την προσπάθεια της ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις στις Π.Ε. Λακωνίας (6.11.2023), Μεσσηνίας (7.11.2023), Αρκαδίας (8.11.2023) και Αχαΐας (9.11.2023).
Κατά τη διάρκεια των ημερίδων οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν α) για τις εξαγωγικές επιδόσεις της εκάστοτε Περιφερειακής Ενότητας και να αντιληφθούν τις υφιστάμενες συνθήκες στο εξαγωγικό εμπόριο της τοπικής οικονομίας και στις ευκαιρίες που υπάρχουν στις διεθνείς αγορές από τον ΣΕΒΕ β) για τα εργαλεία στήριξης των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν διεθνείς συναλλαγές ή επενδύσεις από την Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων, και γ) για τη δυνατότητα καταγραφής και κοινοποίησης σε πραγματικό χρόνο δεδομένων που απαντούν στα ερωτήματα “Τι, Πού, Πότε και Γιατί” για συγκεκριμένα γεγονότα, εξασφαλίζοντας διαφάνεια στην ιχνηλασιμότητα των τροφίμων (παραλαβή, ανάκληση, αποστολή, συσκευασία, επιστροφή, κ.ά.) από τον GS1 Association Greece.
Ακολουθούν αναλυτικά τα προγράμματα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Massey Ferguson στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2025
- Τα Τρακτέρ New Holland Πρωταγωνιστούν στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2025
- Επανεξελέγει Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας η Ελένη Ατσάλου
- Καινοτομία στην καλλιέργεια καλαμποκιού από την BAYER - Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- «GREEN TECH» 2025: Καινοτόμες λύσεις για τον πρωτογενή τομέα από 10 ελληνικές εταιρείες