Έγκριση των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Την υπαγωγή των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ» που εγκρίθηκαν σήμερα από την αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τονίζοντας ότι μετά την εξέλιξη αυτή, οι οι δικαιούχοι μπορούν από αύριο το πρωί να ξεκινήσουν με ασφάλεια τα έργα που προγραμματίζουν.
Ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός των παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών που εγκρίθηκαν, είναι 190,17 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αρχίσει να διοχετεύεται στην αγορά.
Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, η συντριπτική πλειονότητα των υπαγωγών αφορά χαμηλότερα εισοδήματα και κατοικίες χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέες υπαγωγές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αίτημα της ΕΘΕΑΣ για παράταση Σχεδίων Βελτίωσης
- Τα άκουσε για τα καλά ο ΥφΑΑΤ Γιάννης Ανδριανός από εξαγριωμένους Σερραίους αγρότες στην SEREXPO
- Τραγωδία: Νεκρός 56χρονος από πυροβολισμό 42χρονου - Θεώρησε πως ήταν αγριογούρουνο
- Αποτελέσματα-Μέτρο 23 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη ρευστότητας στους γεωργούς, που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, μετά την 1η Ιανουαρίου 2024»
- Επιχειρηματίες από την Ινδία επισκέπτονται την Ζυθοποιία “Βεργίνα”