ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις επόμενες ημέρες οι υπόλοιπες εφαρμοστικές αποφάσεις που αφορούν στις άμεσες ενισχύσεις του ΣΣ ΚΑΠ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Από την Δευτέρα 12-06-2023 οι παραγωγοί και οι φορείς που εμπλέκονται στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ΟΣΔΕ μπορούν να επεξεργάζονται και να υποβάλουν τις ΕΑΕ 2023 στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr.
Την Παρασκευή 9-6-2023 εκδόθηκαν τρείς αποφάσεις οι οποίες περιγράφουν:
- Τις δεσμεύσεις που πρέπει να τηρούν οι γεωργοί προκειμένου να καταστούν δικαιούχοι κοινοτικών ενισχύσεων (αιρεσιμότητα) (ΦΕΚ Β΄3777/9-6-23)
- Το οικολογικό σχήμα της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας το οποίο διαθέτει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τα οικολογικά σχήματα (ΦΕΚ Β΄3776/9-6-23)
- Τις ασυμβατότητες μεταξύ των οικολογικών σχημάτων ώστε να γνωρίζει ο παραγωγός πόσα και ποιά οικολογικά σχήματα μπορεί να ενεργοποιήσει στο αγροτεμάχιό του (ΦΕΚ Β΄3778/9-6-23)
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθούν και οι υπόλοιπες εφαρμοστικές αποφάσεις που αφορούν στις άμεσες ενισχύσεις του ΣΣ ΚΑΠ για το 2023-2027.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης από Ταϊλανδούς ελεγκτές για την πρόσβαση των ελληνικών εσπεριδοειδών στην αγορά της Ταϊλάνδης
- SL2: Πάρτι για την άνοδο από τον ΠΟΤ Ηρακλή
- Εγκαινιάστηκε το νέο ερευνητικό Κέντρο Ορεινότητας «ΟΡΟΣ» του ΕΚΕΤΑ στη Λίμνη Πλαστήρα
- Κάλεσμα Βίο-παραγωγών σε συνάντηση στην Καρδίτσα από τον Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας
- Ανθισμένες ροδακινιές, μουσική και χαμόγελα στη “Μέση” του ροζ με στολισμένα τρακτέρ στο χωράφι











