ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για τις συνδεδεμένες, ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται σε επόμενη πληρωμή
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πληρωμές
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά και την πάροδο της τελευταίας παράτασης που είχε δοθεί, η εφαρμογή καταχώρισης παραδόσεων ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα έχει "κλείσει" , προκειμένου ο Οργανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων πριν το Πάσχα, όπως έχει ανακοινωθεί.
Παρ’ όλο που η σχετική διαδικασία είχε ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 21/2/2024, υπήρξαν φορείς που δεν ενήργησαν έγκαιρα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί- πελάτες τους, με ευθύνη των φορέων, να μη δύνανται να λάβουν την δικαιούμενη ενίσχυση στην επικείμενη πληρωμή.
Η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίσθημα ευθύνης προς τους παραγωγούς, συνυπολογίζοντας τα νέα δεδομένα, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, προκειμένου αυτοί να λάβουν τις σχετικές προσβάσεις και να καταχωρίσουν τις εκκρεμείς παραδόσεις, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί από τον Οργανισμό, για να λάβουν την ενίσχυση οι παραγωγοί σε επόμενη πληρωμή. Και τούτο γιατί οποιαδήποτε νέα παράταση θα προκαλούσε καθυστερήσεις στις πληρωμές όσων ήδη έχουν προβεί, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, στις αναγκαίες καταχωρίσεις.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα - ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση - Στους 40 οι κατηγορούμενοι
- Ανακοίνωση της ΠΚΜ για την έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Forum PortAbility Βόλου
- Ξεκίνησαν οι πληρωμές αποζημιώσεων από την ευλογιά σε κτηνοτρόφου της Δυτικής Ελλάδας
- 161.000 αγρότες όπως φαίνεται, δεν έχουν εισπράξει τον ΕΦΚ που δικαιούνται αναφέρει η ΕΘΕΑΣ και ζητά συνάντηση τεχνικό προσωπικό της ΑΑΔΕ











