«Έβρεξε» πετσοκομμένα λεφτά για τους αγρότες – Πιστώθηκαν οι ενισχύσεις
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πληρωμές
Πιστώθηκαν στους λογαριασμoύς των δικαιούχων αγροτών το υπόλοιπο 30% της βασικής ενίσχυσης , το πρασίνισμα , η ενίσχυση για τους νέους αγρότες και τα λιπάσματα.
Χτες πραγματοποιήθηκε η πληρωμή της προκαταβολής για το «Κομφούζιο» με τα χρήματα να είναι αρκετά μειωμένα σε σχέση με της περσινή πληρωμή (Δείτε ΕΔΩ )
Όσον αφορά την πληρωμή της εξισωτικής και αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ , αναμένονται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.
Πολλοί αγρότες θα μείνουν εκτός της προγραμματισμένης πληρωμής του ΕΛΓΑ, διότι την περίοδο που ξεκίνησαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, ο ΕΛΓΑ δεν είχε ενημερώσει για τα ποσά ασφάλισης του τρέχοντος έτους ανά καλλιέργεια, με αποτέλεσμα να προκύψουν υπόλοιπα , καθώς αυξήθηκαν τα ασφάλιστρα.
Τέλος, στους δικαιούχους που έχουν δηλώσει λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς φαίνεται να έχει πιστωθεί το ποσό που τους αναλογεί, ενώ για τις άλλες τράπεζες αναμένεται, σύμφωνα με την υπάρχουσα χρονική καθυστέρηση.
Β.Χ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν το λάθος γίνεται σύστημα - Ποιος και γιατί καλύπτει τον «μόνιμο» τεχνικό σύμβουλο των λανθασμένων πληρωμών;
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους











