Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2021
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πληρωμές
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 13ης Μαΐου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής:
ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
· Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
· Στις 26 Μαΐου 2021, την Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
· Στις 27 Μαΐου 2021, την Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
· Στις 28 Μαΐου 2021, την Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γυναικεία παπούτσια που ξεχωρίζουν: loafers & γόβες με χοντρό τακούνι
- Προϋπολογισμός 40 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών από το ΥΠΑΑΤ
- Η χαμηλή παραγωγή και η αυξημένη ζήτηση «εκτοξεύουν» τις τιμές των κινεζικών μήλων
- Διενέργεια 4ου γενικού και μερικού δολωματικού ψεκασμού στους Δήμους Τεμπών και Τυρνάβου
- Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για ευλογιά: «Να ζητηθεί άμεσα η βοήθεια της Κομισιόν»