Παραβίασαν τα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και συνελήφθησαν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Φαινόμενο κόπωσης από τη συνεχιζόμενη τήρηση μέτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων και κατά επέκταση μη πειθάρχησης στα προληπτικά μέτρα παρατηρούνται από κτηνοτρόφους το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Λάρισας.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει και από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, μόνο χθες Δευτέρα, συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο άνδρες οι οποίοι έχουν μετακινήσει πρόβατα για βόσκηση σε απόσταση 1.500 και 500 μέτρων, αντίστοιχα, από τις σταβλικές τους εγκαταστάσεις, κατά παράβαση ισχύουσας απόφασης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- «Μπαμπά, η κυρία εξηγεί πολύ ωραία!»
- ΑΚΚΕΛ: Η Ελλάδα χάνει τους αγρότες της, η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα επιταχύνεται
- Τζάκρη - Άμεση στήριξη στους πληγέντες βερικοπαραγωγούς της Πέλλας - Ενεργοποίηση των ενισχύσεων deminimis ή ένταξη τους στο Μέτρο 23
- Σίβηρη Χαλκιδικής: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων διά θαλάσσης λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
- Ανδριανός: Νέο, σαφές και αναλογικό πλαίσιο για τις διοικητικές κυρώσεις στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα










