Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη λήψη εκτάκτων μέτρων σχετικά με την εξέλιξη της νόσου της πανώλης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Σύσκεψη υπό τον γενικού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, καθώς επίσης τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ - Δήμητρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 για τη λήψη έκτακτων μέτρων σχετικά με την εξέλιξη της νόσου της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου έχουν κληθεί οι συναρμόδιες υπηρεσίες.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να προσέλθουν για τη λήψη πλάνων και δηλώσεις στην έναρξη της διαδικασίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν πετύχαμε την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ στα έξι χρόνια που κυβερνούμε
- Διατίθεται κυνηγόσκυλο 5 ετών
- Πωλείται κεντρόφυγκα για τρακτέρ σε καλή κατάσταση
- Ζητείται για άμεση αγορά καταστροφέας 1.50 - 1.70 μέτρα
- ΑΚΚΕΛ: Η πραγματικότητα των κτηνοτρόφων διαψεύδει τις δηλώσεις Τσιάρα για υψηλότερες αποζημιώσεις στην Ευρώπη