Σύλληψη δύο μελισσοκόμων για την πυρκαγιά στο Γάζωρο Σερρών - Πρόστιμο 3.881 ευρώ από την Πυροσβεστική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν αύριο δύο μελισσοκόμοι που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία για την πυρκαγιά στο Γάζωρο Σερρών.
Στον έναν μελισσοκόμο βεβαιώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόστιμο 3881 ευρώ για την πυρκαγιά που προκλήθηκε από τη χρήση καπνιστηρίου μελισσιών εντός δασικής έκτασης και εργασιών που γινόταν εκεί, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»
- Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Η σιωπή των αμνών στο ΥπΑΑΤ και η υπονόμευση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ











