Νέο χορό κινητοποιήσεων άνοιξαν οι αγροκτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου - Πραγματοποίησαν κατάληψη στο Δασαρχείο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Κατάληψη στο Δασαρχείο Ρεθύμνου πραγματοποιούν από το μεσημέρι αγροτοκτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής, που άνοιξαν νέο χορό κινητοποιήσεων.
Εν αναμονή των αποφάσεων που θα ληφθούν απόψε από τος αγροτοσυνδικαλιστές και του νομού Ηρακλείου, προειδοποιούν ότι η κατάληψη θα είναι διαρκείας.
Διαμαρτύρονται για τις περικοπές, για διάφορους λόγους, στην προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης, που όπως λένε, κυμαίνονται κατά μέσο όρο στο 20%, ενώ ανά περίπτωση φτάνουν και το 50%.
Επίσης αντιδρούν στις μεγάλες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής και στην αθέτηση, όπως υποστηρίζουν, των κυβερνητικών υποσχέσεων για οριζόντιες λύσεις στα προβλήματα που παρατηρούνται στην κατάρτιση των δασικών χαρτών.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- BARRACUDA 2.0 ELECTRIC: Η Ηλεκτρική Λύση για Καθαρές Παραλίες
- Πληρωμές άνω των 500 εκατ. ευρώ έως τα τέλη Ιουνίου – Αναμένονται καταβολές από ΑΑΔΕ και ΕΛΓΑ, ανοίγει και το ΟΣΔΕ 2026
- Γρεβενά: Επιδρομή ακρίδων σε καλλιέργειες
- Η ΑΑΔΕ αναβαθμίζει τη φυσική εξυπηρέτηση με το νέο δίκτυο «myPoint»
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 22 έως 26 Ιουνίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ










