Τέλος στην αγωνία των τευτλοπαραγωγών για τη συνδεδεμένη ενίσχυση δίνει ο ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην τευτλοπαραγωγή της χώρας, αποφασίζει την χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς ζαχαροτεύτλων.
Η συγκεκριμένη απόφαση του κ. Βορίδη, η οποία συνυπογράφεται και από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κωνσταντίνο Σκρέκα, αίρει υποχρεώσεις των τευτλοπαραγωγών που απορρέουν από υπουργική απόφαση, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να μην ακολουθήσουν για το έτος 2019 τα όσα σχετικά προβλέπονται και αφορούν τις υποχρεώσεις της ΕΒΖ προς αυτούς, εξαιτίας «γεγονότων εξαιρετικής περίστασης».
Με την εν λόγω απόφαση του Υπουργού διασφαλίζεται η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης των τευτλοπαραγωγών δίνοντας τέλος στην αγωνία τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- Υπογραφή πρόσκλησης για την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 200 εκατ. €, μέσω ΕΣΠΑ
- Μεγάλη νυχτερινή επιχείρηση και διάσωση περίπου 520 προσφύγων και μεταναστών
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας : Κάτω τα χέρια από τους αγρότες αγωνιστές!
- Αγγελία Θέσης Γεωπόνου