ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης: Εργαζόμαστε για τη διασφάλιση αξιοπρεπών τιμών στους παραγωγούς και καταπολέμηση των παράνομων ελληνοποιήσεων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα ζητήματα που τους απασχολούν με κυρίαρχο αυτό των συμβολαίων αγοράς γάλακτος με συγκεκριμένους όρους μεταξύ κτηνοτρόφων και επιχειρήσεων και τους ελέγχους για την αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων.
Ο Υπουργός τόνισε ότι στόχος του είναι να βρεθεί ο τρόπος για να διασφαλιστεί μία αξιοπρεπής τιμή για τον παραγωγό ενώ ανέλυσε λεπτομερώς τον σχεδιασμό του στο ζήτημα της αντιμετώπισης των ελληνοποιήσεων και του μιμητισμού αγροτικών προϊόντων όπως το γάλα και το κρέας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- «Διάλογος με την Παραγωγή»: Αύριο στις 10:00 η τρίτη συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ
- Θανάσης Καββαδάς: «Το LEADER Αλιείας 2014-2020, ύψους 54,1 εκατ. ευρώ δεν αφορούσε αποκλειστικά τους αλιείς, αλλά και άλλες οικονομικές δραστηριότητες, με στόχο την τοπική ανάπτυξη»
- ΥΠΑΑΤ– ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2027 οι βώλοι για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων για την ΕΑΕ 2026
- Η πορεία του ελαιολάδου σε κρίσιμη συνάντηση αγροτικών φορέων στην Ηλεία
- Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι










