Ανεμοστρόβιλος χτύπησε θερμοκήπια στην Ιεράπετρα Λασιθίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τα ξημερώματα εν μέσω έντονων βροχοπτώσεων, την Ιεράπετρα Λασιθίου, προκαλώντας ζημιές κυρίως σε θερμοκήπια, σε μια περίοδο που η παραγωγή στις συγκεκριμένες αγροτικές καλλιέργειες βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.
Το πρόβλημα ήταν εντονότερο στις περιοχές του Αγίου Ανδρέα και των Λιβαδίων, στα ανατολικά της Ιεράπετρας. Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε θερμοκήπια – τουλάχιστον δύο έχουν καταστραφεί – προκάλεσε ζημιές σε τουριστικά καταλύματα που βρίσκονται σε φάση εργασιών συντήρησης ενώ προκάλεσε και διακοπή ρεύματος.
Από νωρίς το πρωί, συνεργεία του δήμου, εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών ενώ οι πληγέντες παραγωγοί καταγράφουν τις απώλειες που υπέστησαν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αρκαδία: Χαλάζι έπληξε καλλιέργειες σε χωριά της Τεγέας
- Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Τελευταία ημέρα για την υποβολή αιτήσεων
- Επίσκεψη του Δημήτρη Νατσιού στο Επιμελητήριο Ημαθίας
- Τζάκρη: «Δηλωσεις ΟΣΔΕ 2026: Καθυστερημένη έναρξη, ασφυκτικές προθεσμίες και καθυστερημένες πληρωμές – η κυβέρνηση άργησε και ο αγρότης καλείται να τρέξει για να προλάβει»
- Το «κρυφό» προσόν που μπορεί να κάνει τη διαφορά











