Κάλεσμα αγροτών στην Πανελλαδική σύσκεψη για τον Περονόσπορο στα αμπελοοινικά προϊόντα και τη μείωση παραγωγής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Κυριακή 19 Νοέμβρη, στις 12.30 το μεσημέρι στον Τύρναβο, στο θέατρο Μαξίμ, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη για τον Περονόσπορο στα αμπελοοινικά προϊόντα που μείωσε δραστικά την παραγωγή και το εισόδημα.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους εκπροσώπους Αγροτικών Συναιτερισμων και Συλλόγων, γεωπόνους και μεμονωμένους παραγωγούς αμπελοοινικών προϊόντων, προκειμένου να συζητήσουμε σε ανοιχτό διάλογο.
Μαζι να αποφασίσουμε τα επομενα αγωνιστικά μας βήματα στην κατεύθυνση διεκδίκησης αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος μας, μέτρα πρόληψης και προστασίας της παραγωγής από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους, αποζημίωση στο 100% των ζημιών που πάθαμε το προηγούμενο διάστημα.
Μόνο ο αγώνας μας, η οργάνωση, η συλλογική διεκδίκηση, η ενότητά μας μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.
Διοργανωτές:
Παννελαδικη Επιτροπή των Μπλόκων
Αγροτικοί Συλλόγοι Δήμου Τυρνάβου
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησε η συγκομιδή συμπύρηνου ροδάκινου - Τουλάχιστον 0.50 ευρώ / κιλό ζητούν οι παραγωγοί
- Λάκης Βασιλειάδης : Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό
- Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για να δοθούν προκαταβολές στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς του Μαρτίου
- Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης άφησε η φωτιά στο Νιοχώρι στη Μεσσηνία
- Π. Μαρινάκης: Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό από τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις