Πατατοκαλλιέργεια : Καλοκαιρινός σπόρος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Η ποικιλία πατατόσπορου Spunta, είναι η πιο γνωστή και διαδεδομένη ποικιλία στην Ελλάδα και σε άλλες μεσογειακές χώρες. Τα χαρακτηριστικά της πατάτας ποικιλίας Spunta, την κάνουν κατάλληλη για όλες τις χρήσεις και την καθιστούν πρώτη σε ζήτηση από τον καταναλωτή.
Η εταιρία Geomat εμπορεύεται στην Ελλάδα πατατόσπορο Spunta για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο πατατόσπορος παράγεται στην Κύπρο από την Zannetos Ltd, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα ο σπόρος να είναι πολύ υψηλής και σταθερής ποιότητας. Κατά συνέπεια ο παραγωγός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την καλλιέργεια και αποκομίζει προϊόν μεγάλης ποσότητας και καλής ποιότητας.
Ο Κυπριακός σπόρος Spunta παράγεται μέσα στον μήνα Μάιο. Στην Ελλάδα συνήθως φυτεύεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη του Αυγούστου με αναμενόμενη συγκομιδή μέσα Νοεμβρίου με μέσα Δεκεμβρίου (2η καλλιέργεια πατάτας).
Οι γεωπόνοι της εταιρίας Geomat είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο Site μας: https://geomat.gr/burren/
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 263 2145
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νωρίς νωρίς σκέφτονται τα μπλόκα οι αγρότες - Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στις 24 Οκτωβρίου στη Λάρισα
- Ανατροπή: «Κλείνει» Τεττέη ο Παναθηναϊκός
- Λάκης Βασιλειάδης: Αναγκαίες ρυθμίσεις για το ρεύμα σε παραγωγούς και οργανισμούς και μέτρα για τους πληγέντες κτηνοτρόφους από τη ζωονόσο
- ΥΠΑΑΤ: Άρχισαν οι πληρωμές στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σήμερα καταβάλλονται 3 κατηγορίες ενισχύσεων
- Μήνυμα ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα για τη διεθνή Ημέρα Αγρότισσας