Γεωργαντάς: Ανακοίνωση νέας δέσμης ενισχύσεων de minimis, σε καλλιέργειες φυτικού κεφαλαίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Συνεδρίασε σήμερα, η ομάδα εργασίας για το συντονισμό των αγροτικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων με τη συμμετοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χ. Τριαντόπουλου, του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Θ. Πετραλιά, του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δ. Σκάλκου, της Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χριστιάνας Καλογήρου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Α. Λυκουρέντζου.
Προωθούνται μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο Υπουργείο Οικονομικών, οι αποζημιώσεις των καλλιεργειών σπαραγγιών Δήμου Αλμωπίας, φασολιών-γίγαντες ΠΕ Φλώρινας και Καστοριάς, καπνού της ΠΕ Ροδόπης, επιτραπέζιων σταφυλιών ΠΕ Καβάλας.
Συνεχίζεται η αξιολόγηση και άλλων καλλιεργειών για τις οποίες, με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, τεκμηριώνεται ζημία για τους παραγωγούς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Θέμα ημερών η στελέχωση και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας σε 24ωρη βάση
- Ασθένειες και Εχθροί του Αμπελιού
- Κρήτη: Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων
- Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του MundoBasket 2027
- Νέα πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμό και κατασκευή θερμοκηπίων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας