ΚΕΟΣΟΕ: Με ημίμετρα, αποκλεισμούς και επιλεκτικές πολιτικές δεν λύνεται το πρόβλημα της αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα μας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Παραμονές του φετινού τρυγητού και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί στις τάξεις των Ελλήνων αμπελουργών εξαιτίας, τόσο μιας αμφίβολης συγκομιδής λόγω καιρικών φαινομένων όσο και των τιμών παραγωγού που διαμορφώνουν συνθήκες αναστολής ή και διακοπής της καλλιέργειας, επέλεξε το ΥΠΑΑΤ να ανακοινώσει την χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε κάποιους αμπελοκαλλιεργητές αποκλείοντας τον κύριο κορμό των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, που παράγουν την συντριπτική ποσότητα της ελληνικής οινοπαραγωγής.
Λυπούμαστε για την επιλεκτική πολιτική, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αποτελέσματα καταστροφικά που σύντομα θα φανούν, τονίζει το ΔΣ της ΚΕΟΣΟΕ με ομόφωνη απόφασή του.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νόσος Περονί. Τι είναι και πώς τίθεται υπό έλεγχο;
- Παράδοση New Holland T4.90 F 4WD στη Μελίκη Ημαθίας - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη» απάντηση Κέλλα στον Ανεξάρτητο Βουλευτή Νικόλαο Δ. Παπαδόπουλο
- Αγανακτισμένοι αγρότες Πέλλας και Ημαθίας αποφασίζουν για κινητοποιήσεις - Μιλούν για εμπαιγμό και αναξιοπιστία του ΥΠΑΑΤ
- Volvo Saracakis: Test Drive Event Invitation 23/10-1/11











