Ρωσία: Συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της πατάτας και της κηπουρικής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο Πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής και Επισιτιστικής Πολιτικής και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Σεργκέι Μιτίν, πραγματοποίησε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Σχετικά με τα μέτρα για τη διασφάλιση της ανάπτυξης της παραγωγής εγχώριων οπωροκηπευτικών για την κάλυψη των αναγκών της εγχώριας αγορά."
Ο RV Nekrasov, Διευθυντής του Τμήματος Καλλιέργειας Φυτών, Μηχανοποίησης, Χημοποίησης και Προστασίας Φυτών του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσίας, έκανε μια κεντρική ομιλία. Σημείωσε ότι φέτος στον οργανωμένο τομέα συγκομίστηκαν 6,7 εκατομμύρια τόνοι πατάτας.
Τα στοιχεία συγκομιδής για τις πατάτες και τα λαχανικά πλησιάζουν τους στόχους του Δόγματος για την επισιτιστική ασφάλεια του 2020. Παρατηρήθηκε θετική τάση της δυναμικής της παραγωγής λαχανικών στα χειμερινά θερμοκήπια. Το Υπουργείο Γεωργίας σχεδίαζε να αυξήσει τη συγκομιδή πατάτας και φυτικών προϊόντων έως το 2025 κατά μέσο όρο 15% σε σύγκριση με το 2021.
Πηγή: en.potatosystem.ru , freshplaza.com
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Η κυβέρνηση απαντάει στους αγρότες ότι τα 20 από τα 27 αιτήματα τους , είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται υπό επεξεργασία
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Νομοσχέδιο συγκάλυψης της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Δες πως μπορείς να ζεσταθείς αυτό τον Χειμώνα! (Βιντεο 2025)











