ΠΑΜΘ: Πιστώθηκαν οι αποζημιώσεις λόγω Covid
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικού υπομνήματος που υπέβαλε προς τον Υπουργό ΥπΑΑΤ για τη στήριξη των Ελλήνων καλλιεργητών που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, με το οποίο ζητούσε να εξεταστεί η δυνατότητα χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης στους παραγωγούς, πιστώθηκαν χθες 09/09/2021 οι αποζημιώσεις λόγω Covid στους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας. Πιστώθηκαν πάνω από 6.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 4.000.000 ευρώ αφορούν παραγωγούς φθινοπωρινής και καλοκαιρινής πατάτας, 680.000 ευρώ καρπούζι και 1.000.000 ευρώ θερμοκηπιακή ντομάτα, αγγούρια και βουβαλοτροφία.
Η συνεργασία μου με το ΥΠΑΑΤ για τη σύνταξη του φακέλου και την τεκμηρίωση του αιτήματος αποζημίωσης από τον Δεκέμβριο έως σήμερα υπήρξε άριστη και επέφερε το τελικό αποτέλεσμα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Εργάτες γης και βιοπαλαιστές αγρότες στον ίδιο αγώνα για αξιοπρεπή ζωή
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό











