Εργάτες γης: Διαδικασία μετάκλησης αλλοδαπών - Σε επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Υπουργούς ο Γ. Καρασμάνης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η διαδικασία μετάκλησης πολιτών τρίτων χωρών για απασχόληση στις αγροτικές εργασίες, ο Γιώργος Καρασμάνης όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τις αρχές του μήνα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες όπως: τον Αναπληρωτή Υπ. Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Υπ. Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, τον Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου Παναγιώτη Μηταράκη, τον Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Πάτροκλο Γεωργιάδη, καθώς επίσης και τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό.
Χθες μάλιστα όπως ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, έπειτα από συγκεκριμένες προτάσεις αυστηρής τήρησης όλων των υγειονομικών μέτρων ξεπεράσθηκαν οι έντονες ενστάσεις από την επιτροπή covid και σε ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε με όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς το ζήτημα προχώρησε αρκετά και ευελπιστεί την προσεχή εβδομάδα να ξεκινήσει η διαδικασία μετάκλησης αλλοδαπών για απασχόληση στις αγροτικές εργασίες κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, όπως ακριβώς έγινε πέρυσι.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»
- Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Η σιωπή των αμνών στο ΥπΑΑΤ και η υπονόμευση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ











