Επαφές ΥπΑΑΤ, Σπήλιου Λιβανού, με Περιφερειάρχες και ΕΛΓΑ, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Περιφερειάρχες για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές της Ελλάδας που υπάρχουν εκμεταλλεύσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Όλες οι αρμόδιες κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρίσκονται σε εγρήγορση για την συνδρομή και ενίσχυση των αγροτών, κτηνοτρόφων και ιχθυοκαλειεργητών από τις συνέπειες της κακοκαιρίας "Μήδεια".
Όπως και όλες τις προηγούμενες μέρες για την πρόληψη, έτσι και σήμερα, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τους ανταποκριτές και τα συνεργεία του Οργανισμού, που μόλις καταστεί εφικτό από τις καιρικές συνθήκες θα προχωρήσουν σε άμεση αποτίμηση των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην πρωτογενή παραγωγή.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026










