ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης: «Οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με αφορμή τις αιτιάσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης για την ενίσχυση των πληττόμενων κλάδων της πρωτογενούς παραγωγής, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης αναφέρει τα εξής:
«Είναι προφανές ότι ακόμα και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αδυνατεί να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε πρόταση με περιεχόμενο για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, του αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας.
Λόγια κενά περιεχομένου, έλλειψη προγράμματος και στην ουσία ουραγός της μόνης πολιτικής που πραγματικά υπάρχει για τον αγροτικό τομέα και αυτή είναι η πολιτική της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας, γιατί αν είχε εισακουστεί η πρότασή του για οριζόντια μέτρα στήριξης χωρίς ορθολογικές, δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές ενίσχυσης που ακολούθησε η Κυβέρνηση, σήμερα ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα είχε μείνει χωρίς οποιαδήποτε ουσιαστική στήριξη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του.
Αντίθετα, η Κυβέρνηση προσέγγισε το ζήτημα με προσοχή και ουσιαστικό διάλογο έτσι ώστε κανένας κλάδος που επλήγη από την πανδημία να μη μείνει χωρίς ενίσχυση.
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς μας γνωρίζουν ποιος πραγματικά μεριμνά για αυτούς και τους στηρίζει.
Προφανώς, οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι 20 στόχοι της “ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Δημοκρατία” που παρουσίασε η Μαρία Καρυστιανού σε κλίμα έντονων επευφημιών (Βίντεο)
- Η Kinsen Hellas στην Transport Show 2026 ενίσχυσε την παρουσία της στον χώρο του mobility και των επαγγελματικών μεταφορών
- Η πιο «έξυπνη» επιλογή για οικογένειες και ο μαγικός κόσμος της Juniorland
- Στη Λεμεσό ο ΥπΑΑΤ για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας – «Η Ελλάδα στηρίζει την γαλάζια οικονομία - επενδύσεις, απλοποίηση, καινοτομία»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά











