Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τέλος στην αγωνία των ροδακινοπαραγωγών, των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν κατά το περσινό έτος από χαλαζόπτωση , αναμένεται να δοθεί την ερχόμενη βδομάδα τελικά για να συμπεριληφθούν όσο γίνεται περισσότεροι παραγωγοί στην συγκεκριμένη πληρωμή που θα πραγματοποιήσει ο ΕΛΓΑ πιθανότατα στις 21-22 Μαϊου σύμφωνα με πληροφορίες του imathiotikigi.gr (επικοινωνία με στελέχη του οργανισμού).
Η πληρωμή αφορά το 65% του συνολικού ποσού που έχουν να λαμβάνουν οι δικαιούχοι, με το υπόλοιπο 35% να αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και τους παραγωγούς λόγω της έλλειψης ρευστότητας και των όποιων προβλημάτων προκάλεσε η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, να ζητούν να δοθεί το συντομότερο.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι με απόφαση της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α., η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το ασφαλιστικό έτος 2019 είναι η 31 Μαΐου 2020.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενώπιον του Ευρωπαίου ανακριτή οι συλληφθέντες
- Μεγάλη δικαίωση της ΠΟΓΕΔΥ - Η αρχή του τέλους για τη διαφθορά στις αγροτικές ενισχύσεις
- Περιφέρεια Θεσσαλίας: Υποχρεωτική απογραφή δραστηριοτήτων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων έως τις 31/12/2025
- Αυτό το δέντρο μπορεί να δώσει μέχρι 120 κιλά μέλι ανά στρέμμα
- ΚΕΟΣΟΕ: 10 εκατομμύρια ευρώ για συνεταιριστικά οινοποιεία για την αποφυγή «διάλυσης ή, χειρότερα, εκκαθαρίσεων»