Ανησυχία για πρώιμο ξύπνημα των δέντρων από το λήθαργο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την ανησυχία τους για πρώιμο ξύπνημα των δέντρων από το λήθαργο εκφράζουν οι παραγωγοί στη γειτονική Ιταλία, ανεφέροντας ότι τα δέντρα τους παρουσιάζουν πρωιμότητα περίπου ενός μήνα σε σχέση με πέρυσι( freshplaza.it ) .
Το γεγονός αυτό τους κάνει να ανησυχούν για μετέπειτα παγετούς που είναι πιθανόν να συμβούν και να μην μπορούν να τους αντιμετώπισουν, καθώς για την ώρα ο χειμώνας ήταν πολύ ήπιος αφού υπήρχαν μέρες που το θερμόμετρο έδειχνε ακόμη και 17 βαθμούς κελσίου.
Ως λύση σε ενδεχόμενο παγετού, προτείνουν τους ψεκασμούς με φύκια, αμινοξέα και ψευδάργυρο πριν την εμφάνιση του.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Champions League: H «κανονιά» του Σάκα την έστειλε στον τελικό | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Νέα γενιά τρακτέρ New Holland T5S : Ισχύς, Ευελιξία, Συνδεσιμότητα
- Ενίσχυση της συνεργασίας Αθήνας και Λευκωσίας για τον αφθώδη πυρετό, αποφάσισαν οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος και Κύπρου
- Νέος Κύκλος Εγγραφών – Εξ Αποστάσεως Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια | Εκπτώσεις έως - 40%
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Πυρηνόκαρπα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











