ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης στην τελετή παράδοσης - παραλαβής ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να απλοποιηθούν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης παρουσίασε τη νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον πρόεδρό του, αναπληρωτή καθηγητή Δρ Γρηγόρη Βάρρα, στη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο το μεσημέρι της Τρίτης (26/11/2019).
Ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι τα μέλη της νέας διοίκησης διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται την ομαλή συνέχεια της λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους οργανισμούς του Δημοσίου.
Παράλληλα, ο Υπουργός τόνισε ότι στόχος του Υπουργείου είναι οι δηλώσεις ΟΣΔΕ +-των αγροτών να γίνουν πιο φιλικές και εύχρηστες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για την απλοποίησή τους» χωρίς όμως να χαθεί η συγκεντρωτική παροχή πληροφοριών από αυτές για οτιδήποτε αφορά τον αγροτικό κόσμο.
Επίσης ευχαρίστησε θερμά την απερχόμενη, υπό τον κ. Αθανάσιο Καπρέλη, διοίκηση του Οργανισμού τονίζοντας ότι η συνεργασία μαζί τους υπήρξε άψογη.
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος Δρ Βάρρας ευχαρίστησε τον κ. Βορίδη τονίζοντας ότι με την ομαλή αλλαγή της διοίκησης αποδεικνύεται στην πράξη η συνέχεια του κράτους. «Αναλαμβάνουμε έναν Οργανισμό που διαχειρίζεται 2,8 δισ. ευρώ προς όφελος του συνόλου του αγροτικού κόσμου» δήλωσε δεσμευόμενος ότι ο ίδιος και τα μέλη της νέας διοίκησης θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ορθή λειτουργία τους.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Αθ. Καπρέλης τόνισε ότι ο ίδιος και τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης εργάστηκαν επαγγελματικά, ευχαρίστησε τον κ. Βορίδη για την άριστη συνεργασία που είχαν και δεσμεύθηκε να σταθεί στο πλευρό της νέας διοίκησης αλλά και του Υπουργού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ασθένειες και εχθροί του Αμπελιού | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Βουλή: «Ναι» της επιτροπής Οικονομικών στην ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων
- Τάσος Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια για τον Ζαφειράκη Νάουσας
- ΥπΑΑΤ: Αναγκαία η λήψη μέτρων από την ΕΕ για τη στήριξη των παραγωγών απέναντι στις διεθνείς εξελίξεις και την αύξηση του κόστους παραγωγής
- Επίλεξε “Επιχειρηματική Οργάνωση & Οικονομική Ανάλυση” και ξεκίνα το Voucher άμεσα με εκπαιδευτικό επίδομα 750€











