Επιπλέον 13 εκατομμύρια ευρώ από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στην Εξισωτική Αποζημίωση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη αυξάνεται κατά 13 εκατομμύρια ευρώ το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για την Εξισωτική Αποζημίωση των αγροτών.
Μετά την απόφαση του κ. Βορίδη, το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους δικαιούχους ανέρχεται στα 253 εκατομμύρια ευρώ και θα κατευθυνθεί στο μέτρο 13 για την ενίσχυση ορεινών, μειονεκτικών και περιοχών με ειδικά φυσικά μειονεκτήματα.
Με τη συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργού διασφαλίζεται η πληρωμή του συνόλου των δικαιούχων σε ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η PJ CONDELLIS S.A. σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά με Υγεία, Πρόοδο και Ευημερία
- Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τα Φυτώρια Δανιηλίδης
- Μέσω αερογέφυρας η κίνηση προς Θεσσαλονίκη στο μπλόκο Νίκαιας
- Η ΠΕΜΕΤΕ ανακοινώνει την έναρξη του νέου Προγράμματος Προώθησης & Ενημέρωσης για τις Βιολογικές Ευρωπαϊκές Επιτραπέζιες Ελιές από την Ελλάδα, στην Γαλλία και Πολωνία
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024











