Πότε καταβάλλεται το υπόλοιπο 10% των αποζημιώσεων του 2018 - Παράταση για καταβολή ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018 του ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την καταβολή του υπόλοιπου 10% των αποζημιώσεων του έτους 2018 για τη φυτική παραγωγή αναμένουν να δουν στους λογαριασμούς τους οι αγρότες που η καλλιέργειες τους υπέστησαν ζημιές το προηγούμενο έτος.
Παρ΄όλα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες της "Ημαθιώτικη Γη" η πληρωμή δύσκολα να πραγματοποιηθεί το μήνα που διανύουμε και πιθανότα πηγαίνει για Οκτώβρη.
Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε.
Επίσης όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως γίνεται γνωστό ότι παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 η προθεσμία της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018 του ΕΛΓΑ.
Αυτό προβλέπει η υπουργική απόφαση (1444/204642/12-08-2019) που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (B 3371 – 31.08.2019) και τροποποιεί την (υπ’ αριθμ. 425/42522/20-5-2013 (1239Β 722-05-2013) κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Διαδικασία υποβολής της ετήσιας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής, σε εφαρμογή του νόμου 3877/2010 (Α’160), τρόποι καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και Ασφαλιστική Ενημερότητα» (Β΄1239).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»











