Σε ποιο στάδιο της ανθοφορίας βρίσκονται οι ποικιλίες ροδακινιών & νεκταρινιών στον κάμπο της Ημαθίας (φωτογραφίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στο Δήμο Βέροιας, οι ροδακινοπαραγωγοί εδώ και αρκετό διάστημα έχουν ξεκινήσει τι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες για τη νέα καλλιεργητική σεζόν.
Ο καιρός έως τώρα αποτέλεσε σύμμαχο των παραγωγών, πραγματοποιώντας τους πρώτους ψεκάσμους τόσο για την καταπολέμιση του μύκητα που προκαλεί την ασθένεια του εκώασκου, όσο και για άλλες ασθένειες αλλά και για τον θρύπα στα νεκταρίνια και την καταπολέμιση των αφίδων.
Η "Ημαθιώτικη Γη" βρέθηκε σε κτήματα περιοχών του Δήμου Βέροιας, αποθανατίζοντας όμορφες εικόνες από τις ροδακινιές και νεκταρινιές και σας τις παρουσιάζει στο στάδιο που βρίσκεται αυτή την στιγμή η κάθε ποικιλία.
Francoise

Queen Crest

May Crest

Big Bang

Ruby Rich

Fire Top

Sring Bell

Catherina

Everts

Andross

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 54,3 εκατομμύριων ευρώ σε 42.522 δικαιούχους για ζωοτροφές και ζημιές από Daniel (φερτά υλικά)
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
- Ελαιοκαλλιέργεια: Διενέργεια 5ου Γενικού και 1ου Μερικού (50%) Δολωματικού Ψεκασμού στους Δήμους Τεμπών και Ελασσόνας
- Υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες - 13 προφυλακίσεις
- ΠΟΓΕΔΥ: «Πόλεμος χωρίς στρατιώτες και όπλα…. »











