Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας» και των αγροτικών συλλόγων Κ. Μακεδονίας που συντονίζονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, 7:00μμ στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» (κτίριο ΚΑΠΗ) στη Νάουσα,.
Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις ζημιές που δεν αποζημιώνονται ή παίρνουν ψίχουλα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, τη φοροληστεία, τα χαράτσια που μειώνουν το πενιχρό αγροτικό εισόδημα, την τεράστια απώλεια του εισοδήματος λόγω του εμπάργκο.
Οι αγροτικοί σύλλογοι είναι όπλο στα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων και μέσα από τη λειτουργία και τη δράση τους μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και να ανακόψουμε την μεγάλη επίθεση που δεχόμαστε στο εισόδημά μας από τι κυβερνητικές πολιτικές και τα μνημόνια. Δυνατοί αγροτικοί σύλλογοι είναι προϋπόθεση για τη μαζική συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις, γιατί μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΤΡΑΚΤΕΡ CASE IH FARMALL A, 90ΗΡ ΚΑΙ 100ΗΡ
- Τραγωδία: Νεκρός 40χρονος αγρότης μετά από ανατροπή του τρακτέρ του
- Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τα εγκαταλειμμένα αδέσποτα
- Θεσσαλονίκη: Τυρί με αιθέρια έλαια από αρωματικά φυτά με τη συμμετοχή του ΑΠΘ
- 6o TrophyΤροφή Meet-Up Φλώρινα με θεματική: Καινοτόμες Τεχνολογίες για την Αύξηση της Παραγωγικότητας στη Γεωργία