Αποφασίζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αποφασίζουν οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, η μορφή των οποίων θα αποφασιστεί σε συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή -19 Ιουνίου- στις 20:00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, με πρωτοβουλία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας. Ειδικότερα, η συνέλευση πραγματοποιείται με σκοπό να αποφασιστούν και να οριστούν οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, με βάση και την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, η οποία προβλέπει συντονισμένες κινητοποιήσεις κατά τόπους στις 23, 24 και 25 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας «τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν και που τους οδήγησαν το προηγούμενο διάστημα σε κινητοποιήσεις, όχι μόνο παραμένουν αλλά γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα».
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs
- Κατσαφάδος: Άμεσες αποζημιώσεις σε πληγέντες από τις πυρκαγιές – Στο 100% η κρατική στήριξη για κατοικίες
- Μαργαρίτης Σχοινάς στην Άνδρο για τον Ι. Παλαιοκρασσά: «Τον θυμόμαστε ως παράδειγμα δημόσιου άνδρα που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη»
- Τσαβδαρίδης για τις καταστροφικές πυρκαγιές: Είμαστε και θα παραμείνουμε σταθερά δίπλα στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων
- ΥΠΕΘΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναφέρει τη διαπίστευση του Οργανισμού Πληρωμών της ΑΑΔΕ










