Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης της Αλβανίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης είχε σήμερα την χαρά και την τιμή να συναντήσει ως Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, μαζί με την Γραμματέα της Επιτροπής, κα. Μ.Ε. Σούκουλη – Βιλιάλη τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης της Αλβανίας κ. AndisSalla, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα και της συνάντησής του με το Προεδρείο της Επιτροπής. Η Αλβανική αντιπροσωπεία συνοδεύονταν από την Πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, και τους Δημάρχους Δρόπολης και Λιμπράζντ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης,οι δύο πλευρές είχανε την ευκαιρία να συζητήσουν για ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης και εμπορικών σχέσεων, για την ενίσχυση της διεμερούς συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, καθώς και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που μαστίζουν τον τομέα αυτόν, με ενδεικτική αναφορά στην κλιματική αλλαγή, την τρέχουσα γεωπολιτική συγκυρία και τις πληθωριστικές πιέσεις.

Μετά τη συνάντηση ο Λάκης Βασιλειάδης ανέφερε:
«Η Κοινοβουλευτική Διπλωματία αναδεικνύει την σημασία της μέσα από τέτοιου είδους συναντήσεις και καθίσταται σημαντικό συμπληρωματικό εργαλείο εξωτερικής πολιτικής. Είναι ιδιαίτερα θετικό ότι υπήρξε συμφωνία και από τις δύο πλευρές σχετικά με την προοπτική στενότερης κοινοβουλευτικής συνεργασίας που θα ωφελήσει τις διμερείς σχέσεις σε όλα τα επίπεδα».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνεταιρισμοί για έναν ειρηνικό κόσμο
- Ανδριανός: Με απόφαση του Υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά συστήνεται Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για το Ελληνικό Μέλι και τα Μελισσοκομικά Προϊόντα
- Αθανάσιος Καββαδάς στη Βουλή: Πιλοτικό πρόγραμμα 1,5 εκατ. ευρώ για τον λαγοκέφαλο
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Ο ιδρώτας μας δεν παραδίδεται χωρίς τιμή
- ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ η ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ; Άρθρο του Δημήτριου Κοτσόργιου










