Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτικών μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια Λάρισας, ολοκληρώθηκε με την απόφαση για συνέχιση και εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.
Όπως έγινε γνωστό, αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας προγραμματίζουν να μεταβούν στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία, όπου θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο Σύνταγμα. Σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και να αποχωρήσουν την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, οι εκπρόσωποί τους καλούν τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς και συλλόγους και φορείς, να στηρίξουν την κινητοποίηση με την παρουσία τους.
Στις 13 Φεβρουαρίου η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα
Οι αγρότες υπογραμμίζουν ότι τα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση. Δηλώνουν, ωστόσο, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η διοργάνωση μεγάλης κινητοποίησης στην Αθήνα το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου, με μαζική συμμετοχή και παρουσία τρακτέρ, η οποία εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της νέας περιόδου δράσεων.
Επιπλέον, τοπικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Φεβρουαρίου, σε πολλές πόλεις της χώρας, με στόχο να αναδειχθεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησε η μερική διακίνηση ώριμων τυριών από τη Λέσβο με αυστηρά μέτρα βιοσφάλειας
- ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ: Γ’ Λυκείου - Η σειρά σου να πετύχεις - Έναρξη Προεγγραφών
- Συνδιοργάνωση Συνεδρίου «Ελαιοκομικός Τομέας: Προβλήματα και Προοπτικές» με το Midterm Conference του LIFE OLIVER
- Συνάντηση του ΥφΑΑΤ, Αθ. Καββαδά με κτηνοτρόφους Λευκάδας – Έμφαση στη στήριξη του κλάδου και στην τήρηση των μέτρων βιοασφάλειας
- Champions League: H «κανονιά» του Σάκα την έστειλε στον τελικό | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











