Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτικών μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια Λάρισας, ολοκληρώθηκε με την απόφαση για συνέχιση και εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.
Όπως έγινε γνωστό, αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας προγραμματίζουν να μεταβούν στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία, όπου θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο Σύνταγμα. Σκοπεύουν να παραμείνουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και να αποχωρήσουν την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, οι εκπρόσωποί τους καλούν τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς και συλλόγους και φορείς, να στηρίξουν την κινητοποίηση με την παρουσία τους.
Στις 13 Φεβρουαρίου η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα
Οι αγρότες υπογραμμίζουν ότι τα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση. Δηλώνουν, ωστόσο, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η διοργάνωση μεγάλης κινητοποίησης στην Αθήνα το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου, με μαζική συμμετοχή και παρουσία τρακτέρ, η οποία εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της νέας περιόδου δράσεων.
Επιπλέον, τοπικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Φεβρουαρίου, σε πολλές πόλεις της χώρας, με στόχο να αναδειχθεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Απλοποιείται η χορήγησηδασμοφορολογικής απαλλαγής λόγω μεταφοράς συνήθους κατοικίας (μετοικεσία)
- ΚΕΟΣΟΕ: Το κρασί δεν είναι ένα αλκοολούχο ποτό σαν όλα τα άλλα για την υγεία: Η μέτρια κατανάλωση επικυρώνεται με οφέλη
- Επισκέψεις Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νίκαιας, στη Meliss Κίκιζας και στον ΘΕΣγη
- Ημαθία: Νεκρός 24χρονος μετά από πτώση με Ι.Χ. σε αρδευτικό κανάλι
- ΠΟΓΕΔΥ: «H καινοτομία με χορηγία 4.000.000 ευρώ δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις δημόσιες γεωτεχνικές υπηρεσίες»










