Εγκαίνια έκθεσης αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Δυτικής Μακεδονίας από την Υφυπουργό κ.Τελιγιορίδου Ολυμπία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, εγκαινίασε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κ. Τελιγιορίδου επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους παραγωγούς και μεταποιητές.
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην σημασία που έχει ο συγκεκριμένος κλάδος για τον πρωτογενή τομέα και τη εθνική οικονομία. Κάλεσε δε τους παραγωγούς να εκμεταλλευτούν την μελέτη του ΥΠΑΑΤ που εκπονήθηκε από το 2017 για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία που τους προσφέρονται για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.
« Το ΥΠΑΑΤ είναι στην διάθεση σας για να συνδιαμορφώσουμε τις πολιτικές και να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα» τόνισε κλείνοντας την ομιλία της η κ. Τελιγιορίδου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Ενοποιούνται από 8/9/2025 τα τρία Τελωνεία Πειραιά
- Φωτιά : Καμιά ζωή δεν περισσεύει – Στιγμιότυπα από διασώσεις ζώων
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Διευκρινήσεις για τις απολυμάνσεις λόγω ευλογιάς και απάντηση σε αιτιάσεις για καθυστερήσεις
- Ανακοίνωση ΠΚΜ σχετικά με τη διενέργεια εναέριων ψεκασμών για τη καταπολέμηση κουνουπιών στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας