Εγκαίνια έκθεσης αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Δυτικής Μακεδονίας από την Υφυπουργό κ.Τελιγιορίδου Ολυμπία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, εγκαινίασε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κ. Τελιγιορίδου επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους παραγωγούς και μεταποιητές.
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην σημασία που έχει ο συγκεκριμένος κλάδος για τον πρωτογενή τομέα και τη εθνική οικονομία. Κάλεσε δε τους παραγωγούς να εκμεταλλευτούν την μελέτη του ΥΠΑΑΤ που εκπονήθηκε από το 2017 για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία που τους προσφέρονται για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.
« Το ΥΠΑΑΤ είναι στην διάθεση σας για να συνδιαμορφώσουμε τις πολιτικές και να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα» τόνισε κλείνοντας την ομιλία της η κ. Τελιγιορίδου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024
- Υπεγράφη η παραγγελία για 23 νέα τρένα - Ιδιωτική επένδυση 308 εκ. ευρώ - Υλοποίηση έως το 2027
- Η πολύτιμη συμβολή του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας στη διαχείριση της ευλογιάς
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: 450.233 ζώα έχουν θανατωθεί - 1.985 τα κρούσματα σε όλη τη χώρα
- Κίνηση των οχημάτων προς την Αθήνα από δύο λωρίδες και από τρεις προς τη Θεσσαλονίκη στα διόδια των Μαλγάρων











