Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών και κτηνοτρόφων Αχαΐας στην Πάτρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν σήμερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αχαΐας πραγματοποιώντας διαμαρτυρία για το υψηλό κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές των προϊόντων, τις καθυστερημένες επιδοτήσεις και τις ανεπαρκείς αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές και ζωονόσους.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα. Οι αγρότες απαιτούν άμεσες και δίκαιες λύσεις από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς, καλώντας τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στον αγώνα μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη Καρυστιανού σε Κοζάνη και Φλώρινα: Η περιοχή από καλλιεργήσιμη έχει μετατραπεί σε μπαταρία της Ευρώπης (Βίντεο)
- Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες -12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας
- ΑΣΕΠ 2027: Ολοκληρωμένη Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό
- Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης
- Καταστροφές από αγριογούρουνα: Ανοικτή επιστολή Ε.Ο.Σ Σάμου προς την πολιτεία και τα συναρμόδια υπουργεία










