Γ. Σηφάκης: Στις 01/11/18 συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το ροδάκινο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας κ. Γιάννης Σηφάκη έκανε γνωστό, ότι μετά από αίτημα των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, των ροδακινοπαραγωγικών περιοχών, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη την Πέμπτη 1/11/2018.
Στην συνάντηση θα συζητηθούν τόσο άμεσα θέματα, όπως η ζημιά από βροχοπτώσεις του 2018 και η ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών λόγω χαμηλών εμπορικών τιμών και των επιπτώσεων από το Ρώσικο εμπάργκο όσο και θέματα στρατηγικής για το προϊόν στο οποίο η χώρα κατέχει σημαντική θέση παγκόσμια ( στο μεταποιημένο – κονσέρβα κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε το σύστημα υποβολής μεταβιβάσεων δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για τη βιωσιμότητα για το έτος ενίσχυσης 2026
- Με ισχυρή δυναμική συνεχίζουν οι ελληνικές εξαγωγές
- Super Cup: ΑΕΚ και ΟΦΗ για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν
- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Naoussa Street Food Festival-Wine Edition 2026»










